En hälsning från styrelsen

Hej på er i torsdagskvällen. Många av er har säkert huvudet fullt av distansundervisning som övergått i närskola. SMLFs styrelse toppade därtill den här dagen med ett styrelsemöte.

Här kommer två viktiga punkter, som vi informerar om här men också återkommer till i nyhetssbrev som mejl och i vårt nummer av ARENA som torde dimpa ner i postlådan i början av juni.

PUNKT 1:
Styrelsen har i enlighet med regeringens direktiv gått in för att hålla ÅRSMÖTE PÅ DISTANS. Det här har inte varit möjligt tidigare men en undantagslag är i kraft t.o.m. 30.9 (se Föreningsresursen länk här under).

ÅRSMÖTET hålls onsdagen den 3 juni kl. 18 på GoogleMeet (länk till distansmötet sänds ut enligt instruktioner i möteskallelsen). Styrelsen sänder rätt snart ut en möteskallelse på mejl, i medlemsgruppen på Facebook samt meddelar här på vår hemsida.

Alla SMLFs medlemmar är således välkomna på årsmöte, men hemifrån soffan.

PUNKT 2 (som ställer till problem för PUNKT 1):
Vi har konstaterat att en hel del e-postadresser på oförklarligt sätt ramlat ur vårt dataregister, vilket resulterat i att en del medlemmar blivit utan till exempel våra nyhetssbrev eller medlemsavgiftsmejl. Historien är synnerligen olycklig och vi ska nu försöka reda upp det här. Följande information publiceras i kommande ARENA, agera enligt instruktionerna om du känner igen dig.
***
Vi behöver uppdatera våra medlemsregister och vill därför uppmana er alla att ta kontakt och reagera, om det är så att:
– du inte fått någon medlemsfaktura för 2020.
– du inte fått några nyhetsbrev från SMLF under läsåret 2019-2020.
– du inte fått hem Arena och andra postutskick till rätt adress.

Och naturligtvis, om du inte redan är medlem i SMLF – bli det på en gång!

Ta kontakt med ordförande Annette Kronholm-Cederberg, på adressen annette.kronholm-cederberg(at)nykarleby.fi om du känner igen dig i ovanstående.

***

Ta hand om er i det som återstår av våren, satsa på att ni och eleverna mår bra – lämna resten 
kram styrelsen gm ordf. Netti

https://foreningsresursen.fi/start/article-43349-73187-foreningar-far-senarelagga-sina-arsmoten?fbclid=IwAR0F2cTnF0DG3ymz0HuOSl7c8P3FtAnnLAd1veVBsMFRHxORPQr0ylkbKuE

Rulla till toppen